Szállítási feltételek

Megrendelését 48 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg! Kollégáink ellenőrzik a megrendelését és visszaigazolásban tájékoztatjuk a termékek állapotáról, a kiszállítás időpontjáról és az esetlegesen felmerülő szállítási költségekről. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni vagy a szolgáltatást igénybe venni.

Házhoz szállítás GLS Magyarország Futárszolgálattal: 

A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a készleten lévő termék(ek) esetén,  a rendelés leadástól számított 5, maximum 30 munkanapon belül történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben értesítjük.

A kézbesítés költsége bruttó értékben:

0 - 10kg súlyhatárig előre fizetés esetén

2500 Ft

0 - 10kg súlyhatárig utánvétes fizetés esetén

3000 Ft

11 - 40kg súlyhatárig előre fizetés esetén

4000 Ft

11 - 40kg súlyhatárig utánvétes fizetés esetén

4500 Ft


A szállítás bruttó 40.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, de ez a kedvezmény csak 10kg-os súlyhatárig érvényes!

Az Esztergomi Kislovas  Bolt  fenntartja azt a lehetőséget, hogy esetenként a GLS Magyarországtól eltérő futárszolgálatot alkalmazzon.


A Kislovas Bolt csomagküldő szolgáltatásának működési területe Magyarország egész területe. Mivel külföldre nem áll módunkban szállítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott országban cégünk rendelkezik-e kereskedővel, illetve lehetőség van-e a termékek eljuttatására. Megértésüket köszönjük!

A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben lehetséges!

Személyes átvétel esetén:

Amint rendelését munkatársaink összeállították, és átvehetővé válik, e-mailben értesítést küldünk. 

Cím: 2500 Esztergom, Schweidel József utca 2-4
Telefon: +36 - 70 / 300 - 5516

Nyitvatartás:                       

Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Az átvételre az értesítéstől számított 5 munkanapon keresztül van lehetőség, ezután a rendelés törlésre kerül.MPL- Magyar Posta Zrt. Csomagküldési Lehetőség!

Webshopunk nem áll Szerződésben a MPL - Magyar Posta Zrt. -vel, így az MPL - Magyar Posta Zrt. általános szerződési feltételekben alkalmazott árakon választható és vehető igénybe ez a szolgáltatás!

MPL szolgálatatás igénylése esetén a Webshopunknak logisztikai és adminisztrációs plusz költségei merülnek fel, melyet a csomagszállítási díjjon felül üzletünk felszámol csomagonként!


Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db
 
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db

Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db


Minden MPL - Magyar Posta Zrt - által szállított Csomagot  az MPL szolgáltatási díjján felül webshopunk további bruttó 2500 Ft / csomag logisztikai és adminisztrációs költséggel  terheli, mely a csomag külön kezelésésből és a Postára juttatásából ered!

A szállítás bruttó 40.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, de ez a kedvezmény csak 10kg-os súlyhatárig érvényes!

Amennyiben a vásárlás értékhatára és súlykorlátja eléri az Ingyenes Kiszállítást - abban az esetben is Érvényes marad Webshpounk bruttó 2500 Ft / csomag Logisztikai és Adminisztrációs költsége! 


Vásárlóink Szíves megértését Köszönjük!