Szállítási feltételek

Megrendelését 48 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg! Kollégáink ellenőrzik a megrendelését és visszaigazolásban tájékoztatjuk a termékek állapotáról, a kiszállítás időpontjáról és az esetlegesen felmerülő szállítási költségekről. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni vagy a szolgáltatást igénybe venni.

Házhoz szállítás esetén: 

A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a készleten lévő termék(ek) esetén,  a rendelés leadástól számított 5, maximum 30 munkanapon belül történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben értesítjük.

A kézbesítés költsége bruttó értékben:

0 - 10kg súlyhatárig előre fizetés esetén

1924Ft

0 - 10kg súlyhatárig utánvétes fizetés esetén

2540Ft

11 - 40kg súlyhatárig előre fizetés esetén

3500Ft

11 - 40kg súlyhatárig utánvétes fizetés esetén

3990Ft


A szállítás bruttó 40.000Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Az Esztergomi Kislovas  Bolt  fenntartja azt a lehetőséget, hogy esetenként a GLS Magyarországtól eltérő futárszolgálatot alkalmazzon.

A Kislovas Bolt csomagküldő szolgáltatásának működési területe Magyarország egész területe. Mivel külföldre nem áll módunkban szállítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott országban cégünk rendelkezik-e kereskedővel, illetve lehetőség van-e a termékek eljuttatására. Megértésüket köszönjük!

A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges. 

Személyes átvétel esetén:

Amint rendelését munkatársaink összeállították, és átvehetővé válik, e-mailben értesítést küldünk. 

Cím: 2500 Esztergom, Schweidel József utca 2-4
Telefon: +36 - 70 / 300 - 5516

Nyitvatartás:                       

Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva

Az átvételre az értesítéstől számított 5 munkanapon keresztül van lehetőség, ezután a rendelés törlésre kerül.